Добре дошли в Ноубъл Манхатан Коучинг, водещата международна компания, предоставяща Акредитирани Програми за Коучинг Обучение, в България от 2011 година, представляване от Палитри Интернешънъл ООД.

Благодарим ви за проявения интерес към тематиката, свързана с коучинг.


Моля, конкретизирайте кое би било най-полезно за вас да получите като информация, като изберете една или повече от изброените по-долу опции.

Благодарим!

За нас е чест да съобщим, че:
 1. Noble Manhattan Coaching ltd е Официално Акредитиран Център за Коучинг Обучение към Международния Орган за Професионален Коучинг и Менторство (IAPC&M)
 2. Ноубъл Манхатан е Акредитиран Център към ILM. 
 3. Дипломният курс на обучение за Професионален Лайф и Бизнес Коуч - The Practitioner Coach Diploma - предлаган и в България на български език - е единственият в Европа до момента акаредитиран не от една, а от няколко международни независими акредитиращи институции
  1. от Международната Коуч Федерация (ICF),
  2. от Международния Орган за Професионален Коучинг и Менторство (IAPC&M),
  3. от The Institute of Leadership and Management
  4. от ILM City and Guilds
  5. Noble Manhattan Coaching е препоръчана компания от International Regulator of Coaching and Mentoring (IRCM)


с уважение,

Катрин Прентис

Управляващ Директор на Палитри Интернешънъл ООД,
с търговско име "Ноубъл Манхатан България"
или "Noble Manhattan Europe-CE"


http://europe-ce.net
http://coaching-in-bulgaria.com
http://noble-manhattan.com

В Съответствие с GDPR:

ВАЖНО: В съгласие с новите правила за защита на личните данни, като се регистрирате в нашия списък, вие се съгласявате да получавате новини и актуалини съобщения от Палитри Интернеяънъл, както и от Noble Manhattan Group, тъй като ние сме официален дистрибутор на Noble Manhattan Coaching. Вие имате пълен контрол върху своя профил, и темите, на които желаете да получавате информация. И разбира се във всеки един момент имате възможността да се само-отпишете от бюлетините изцяло, или да пренастроите предпочитанията си и да ограничите или промените какво получавте.

Нашата Политика за Поверителност е публикувана тук.

Благодарим ви за доверието и вниманието.
 
* indicates required

Палитри Интернешънъл оод - Мастър Дистрибутор на Noble Manhattan Coaching ще изпозлва подадените от вас данни, за да можете да а получавате новини, маркетингови съобщения и друга актуална информация, свързана с коучинг тематиката, дейността, услугите и продуктите на Коучинг Съпорт Групите, и Noble Manhattan Coaching Ltd и неговите подразделения. Това конкретно бутонче не е задължително, но е добавено като поредно пояснение и напомняне, че: ВАЖНО: Кликвайки върху ботончето SUBSCRIBE по-долу в края на този формуляр, за да приключите своята регистрация, вие потвърждавате, че давате съгласието си да обработваме подадените от вас тук данни, за да поддържаме контакт с вас според тези условия и правила.